Gun iedere ouder een levensbericht voor de kinderen

Doneren

Omdat we mijn levensbericht voor iedereen mogelijk willen maken, zijn we blij met iedere steun die jij ons kunt geven. Daarmee kunnen ook mensen een levensbericht laten maken, die zich dat financieel eigenlijk niet kunnen permitteren.

Je kunt je gift storten op IBAN NL59 SNSB 0772 869 391 t.n.v. Stichting Mijn Levensbericht.

Je kunt ook contact met ons opnemen via info@mijnlevensbericht.nl of 085 13 04 565.

Dit doen wij met jouw geld

De stichting Mijn Levensbericht opereert vanuit de overtuiging dat iedere ouder die dat wenst een levensbericht aan zijn of haar kinderen kan achterlaten, ook als dat op het eerste gezicht financieel moeilijk haalbaar lijkt. De stichting wil zoveel mogelijk financiële drempels voor het maken van Mijn Levensbericht wegnemen. Daarom gebruiken we  jouw bijdrage om het voor iedereen mogelijk te maken een levensbericht na te laten aan zijn of haar kinderen.

  • De kosten van het eerste oriënterende gesprek met een ouder neemt de stichting voor haar rekening
  • We investeren in het breed onder de aandacht brengen van Mijn Levensbericht 
  • We helpen het voor iedereen financieel mogelijk te maken, onder meer door ons platform voor crowdfunding

Voor ouders en kinderen

Ieder jaar sterven in Nederland enkele duizenden mannen en vrouwen met jonge kinderen aan een levensbedreigende ziekte. Zij weten dat hun leven spoedig en te vroeg zal eindigen. Voor hen is Mijn Levensbericht bedoeld. Een diepgaand interview voor hun kinderen. Voor later, zodat zij het levensverhaal uit de eigen mond van hun overleden vader of moeder kunnen blijven horen