Gun iedere ouder een levensbericht voor de kinderen

Doneren

Omdat we mijn levensbericht voor iedereen mogelijk willen maken, zijn we blij met iedere steun die jij ons kunt geven. Daarmee kunnen ook mensen een levensbericht laten maken, die zich dat financieel eigenlijk niet kunnen permitteren.

Je kunt je gift storten op IBAN NL59 SNSB 0772 869 391 t.n.v. Stichting Mijn Levensbericht.

Je kunt ook contact met ons opnemen via info@mijnlevensbericht.nl of 085 13 04 565.

De stichting werft actief fondsen en sponsoren voor het meefinancieren van een Levensbericht en streeft ernaar om in 2021 de ANBI-status verworven te hebben. 

Dit doen wij met jouw geld

De stichting Mijn Levensbericht opereert vanuit de overtuiging dat ieder ouder die dat wenst een Levensbericht aan zijn of haar kinderen kan achterlaten. Daarom gebruiken we jouw bijdrage om het voor iedereen mogelijk te maken een levensbericht na te laten aan zijn of haar kinderen.

  • De kosten van het eerste oriënterende gesprek met een ouder neemt de stichting voor haar rekening
  • We ondersteunen de omgeving van de zieke ouder met het voeren van crowdfundacties
  • We investeren in het breed onder de aandacht brengen van Mijn Levensbericht, zodat we zoveel mogelijk zieke ouders en hun vaak nog jonge kinderen kunnen helpen.

Voor ouders en kinderen

Ieder jaar sterven in Nederland enkele duizenden mannen en vrouwen met jonge kinderen aan een levensbedreigende ziekte. Zij weten dat hun leven spoedig en te vroeg zal eindigen. Voor hen is Mijn Levensbericht bedoeld. Een diepgaand interview voor hun kinderen. Voor later, zodat zij het levensverhaal uit de eigen mond van hun overleden vader of moeder kunnen blijven horen