Doneer ook!Doneren

Mogelijk maken

Mijn Levensbericht kan zoveel betekenen voor de ouder en degenen die achterblijven dat de stichting er alles aan doet om het achterlaten van een levensbericht voor iedereen mogelijk te maken.

Dat doen we onder andere door samen met de omgeving van de zieke ouder een crowdfundactie op te zetten. Daarnaast denken we graag mee over het bekend maken van de actie. Met elkaar zetten we ons in voor de kinderen van de zieke ouder, zodat zij later weten wie er in deze moeilijke tijd om hen heen stonden.

meehelpen

Meehelpen

Het is ontzettend verdrietig wanneer iemand met (jonge) kinderen ernstig ziek is. In de eerste plaats voor de ouder zelf en natuurlijk ook voor de directe omgeving. En zeker omdat er kinderen bij betrokken zijn. Als familie, vriend, kennis of collega wil je graag iets voor het gezin doen dat zo diep wordt getroffen, maar je voelt je vaak machteloos. Een manier om iets te betekenen voor het gezin is meehelpen een levensbericht voor de ouder en de kinderen mogelijk te maken. 

Crowdfunding

Vaak vindt de omgeving het fijn om iets voor het gezin te kunnen betekenen. Om een levensbericht te kunnen maken is een geldbedrag nodig. Het gehele bedrag, of een deel van het bedrag wordt ingezameld door vrienden, kennissen en familieleden.

Groepen die benaderd kunnen worden voor crowdfunding zijn:

  • Kennissen, vrienden en familie
  • Werkgever & collega’s
  • Sportverenigingen of hobby groepen
  • Scholen van de kinderen
doneren

Steunfonds

Om ervoor te zorgen dat iedere ouder een Levensbericht kan laten maken, is er het steunfonds ‘Mijn Levensbericht’. Dit fonds bestaat uit giften, legaten van particulieren, bedrijven en instellingen.